Lead

Feb 14 13 3:14 PM

Tags : :

U posudu stavi jednake kolicine vode i ulja
-kad provri skloni s vatre i posoli po ukusu (posudu obavezno poklopi jer sve ume jako da prska zato budi oprezan)
-posebno umuti jedno jaje s kefirom (jogurtom)
-svaku koru cetkom premazuj smesom od kefira, preko pofajtaj smesom od ulja, vode i soli
-to sve ponovi dok ne upotrebis sve kore
-redjaj u okrugli pleh ali tako da se svaki put ivice kore koje prelaze preko nadju izvan pleha, ali ne na istom mestu već svaki put po malo zarotiraj pleh
-na kraju sve te ivice koje padaju sa strane vrati slojevito nazad u pleh
-sve još jednom pofajtaj uljanom smesom
Ispecen „prazan burek” poprskaj mlekom i ostavi da malo odstoji,

Prevrni tepsiju da to sto je gore sad bude dole pa seci na parcice i rucki rucki


UVEK SVOJA