Remove this ad
avatar

Markonoc

Posts: 1,675

Site Admin

Lead

Aug 27 13 8:10 AM

Tags : :

Na ideju velike obožavateljice serije Sanje Atanasov, Sultanova Družba organizira projekt pisanja pisma potpore glumici Vahide Gordum.

Pismo ćemo prevesti i poslati preko izvora na setu i potruditi se da stigne do Vahide

Vaš zadatak je da u odgovoru na ovaj post napišete nekoliko (dvije do četiri) rečenica kao potporu glumici. Mi ćemo ih objediniti i složiti u jednu cjelinu!
Quote    Reply   
Remove this ad
Remove this ad

#1 [url]

Aug 27 13 2:01 PM

Re: Pismo potpore glumici Vahide Gordum

''kada ćete shvatiti da Meryem nije Hurrem,da je Meryem samo djevojka koja je utjelovila tu Sultaniju?Zašto optužujete tu Vahide?Šta vam je ona učinila?Ako ste fan serije vjerovatno ste pročitali interviju s Meryem.U njemu je Meryem rekla da kada je dobila ulogu Meral O. joj je odma rekla da neće cjelu seriju moći glumiti Hurrem jer i Hurrem stari te neostaje mlada i lijepa.Koliko se sjećam Vahde je u seriji rekla samo jednu riječ (Suljeman?) , bila je ukupno u seriji 20-etak sekundi ... Nismo vidjeli kako glumi Hurrem,nismo vidjeli kako se ona ''svađa,prepire...'' kako ''plače,kako se smije'' nisamo vidjeli kako glumi Sultaniju Hurrem i nemamo je na osnovu čega vrijeđati :pppp

Quote    Reply   

#2 [url]

Aug 27 13 3:25 PM

Re: Pismo potpore glumici Vahide Gordum

Vahide veliki pozdrav iz Slovenije,kde imaš puno fanova. Ne sumnjam da češ se odlično snači u ulozi Hurrem i jako ti zavidim što češ glumiti sa Halitom. ♥ Slovenski fanovi Muhteşem Yüzyıi smo uz tebe!!

Quote    Reply   

#3 [url]

Aug 28 13 4:48 PM

Re: Pismo potpore glumici Vahide Gordum

Draga Vahide, samo napred, sigurna sam da ces se odlično snaći u ulozi Hurem. Sve najbolje i puno podrške ti šaljem iz Srbije. Uz tebe smo!

Quote    Reply   
Add Reply

Quick Reply

bbcode help